+

Homokfúvó szórópisztoly

Homokfúvó szórópisztoly
 • Cikkszám: KBL-25322 790 Ft
db
Kosárba

Termékleírás

 • Kapd vissza az eredeti kopásmentes felületet!
  Távolítsd el még a lehetetlennek tűnő szennyeződéseket is!
  Tüntesd el a rozsdafoltokat! Vess véget a rozsdásodás folyamatának!
  A Homokúvó szórópisztolynak a különböző égési nyomok sem jelentenek akadályt!
   Ints búcsút a szükségtelen festékfoltoknak is! 
  Használd fémen, fán, kerámián, üvegen, és még sok más helyen!
  Újítsd fel a használd eszközeidet, ahelyett hogy eldobnád!

  Használt? Égett? Rozsdás? Vagy csak Ütött - kopott? Ne talán valami ismeretlen anyag borítja be, amiről fogalmad sincs, hogy micsoda is valójában? Egy nehéz döntés után elhatározod, hogy lecseréled a régit és veszel egy újat, mert ez így már használhatatlan! Állj meg egy pillanatra és ne kapkodd el!
  Létezik visszaút még a lehetetlenből is! Sőt, a felületnek még az eredeti állapotát is visszaállíthatod! Mindezt hogyan? Egy apró kütyü és egy csodás technológia segítségével!
  Mindegy, hogy égett, vagy rozsdás, vagy számos különböző olaj borítja be, van megoldás, hogy újra visszanyerjék a régi fényüket! Távolítsd el róla az évek óta duzzadó égésnyomot, vízkövet és minden típusú szennyeződést! Szinte az összes anyagfelületről.
  A Homokúvó szórópisztoly segítségével megfizethető áron elérheted azt, amiért mások jóval a többszörösét fizetik ki. Szabadulj meg a nem kívánt szennyeződésektől, és használd az eszközeidet úgy, mintha most vetted volna meg a boltból!
  Ráadásul, a rozsdafoltokat, valamint a nem kívánt festékfoltokat, festést is könnyűszerrel eltávolíthatod! Legyen szó az autódról, vagy bármely más fémanyagról!
  A használata ugyanolyan hatékony, mint a hagyományos készülékek esetében. Azzal az óriási különbséggel, hogy a fúvóhomokot nem kell egy különálló tartályba beletöltened. A kütyü magába foglalja a beépített tartályt, ahová a homokot kell tenned. A könnyebb használat mellett, még az ára is töredéke annak, mint egy homokfúvással foglalkozó szakember bérezése.
  Old meg TE magad, könnyebben egyszerűbben, és gyorsabban azt a munkát, amiért sok sokan sok ezer forintot adnak ki, ráadásul csak egyetlen egy alkalomért!
  Az eredmény? Az évek óta halmozódó szennyeződések, égések, rozsdafoltok másodpercek alatt válnak le a tisztított felületről, és veszik fel újra az eredeti formájukat. Képzeld el, hogy az autód motorjáról, eltávolíthatod azokat a makacs égett, olajos szennyeződéseket, amely évekig halmozódtak rajta. Most néhány mozdulattal megszüntetheted, és nézheted a motor ragyogását!
  Hasznos tudnivalók: 
  A használata roppant egyszerű. TE, az otthonban is könnyűszerrel elvégezheted azokat a feladatokat, amelyhez korábban még specialistát kellett hívni. Nincs más dolgod csak csatlakoztasd a kütyüt a kompresszorodra, majd ezt követően töltsd bele a Homokfúvó homokot. Ez nem tartozéka a csomagnak, de az interneten pár kattintással könnyedén beszerezhető. Ezt követően kezdődhet is a művelet. Néhány perc múlva pedig már szemügyre veheted a szennyeződésmentes, eredeti tiszta felületet. Hozz vissza mindent az eredeti állapotában, ints búcsút az évek folyamán rárakódott szennyeződéseknek!
  A Homokfúvó szórópisztoly tulajdonságai:
  • - Nyomása: 70-150 PSI
  • - Tartály kapacitása: 6 Deciliter
  • - Gázfogyasztása: 7 Köbláb / perc
  • - A használatához kompresszor szükséges!
  • - A tisztításhoz szükséges homok nem tartozéka a csomagnak (az interneten könnyedén beszerezhető)
  • - Anyaga: Műanyag + Alumínium
  • - Mérete: Méret: 280 * 250 * 85mm
  • - Használható: festékeltávolításra, fémfelületek megtisztítására, égésnyomok eltávolítására
  • - Alkalmazható: A fémeken kívül fa, tégla, kő, kerámia, üveg és plexi tárgyak felületén is
  Mit rejt a termék doboza?
  • - 1 db Homokfúvó szórópisztolyt

Egyéb adatok

Szállítási idő3 nap

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Milyen színű az ég?

Kapcsolat

 • 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 71.
 • 1234567
 • info@viltor.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.